Program za sport i rješenja sportske infrastrukture

Agrameri - nezavisna lista imaju jedinstven i izvediv program za sport u gradu Zagrebu. Jedini nudimo rješenje za besplatno bavljenje sportom naše djece. Naš stav je da svako dijete predškolske i školske dobi mora imati mogućnost da trenira omiljeni sport bez plaćanja članarine klubovima u kojim treniraju. O cijelom programu za sport pročitajte više na našoj stranici Program za sport.

Političari i političke stranke u nedostatku konkretnih rješenja i životnih realnih projekata posežu za obećanjima koje više liče kao tema SF filmova, sve kako bi se dopali glasačima, što naravno nije protuzakonito. Jedino što im je svima zajedničko je što nemaju izvedive planove u dijelu Program za sport u slijedeće četiri godine, a ni dalje. Jednostavno nemaju vizije što napraviti sa sportskim životom u gradu Zagrebu.

Agrameri - nezavisna lista će što se tiče izgradnje stadiona u Maksimiru, rukometnog centra i vraćanje košarke i Cibone na stare staze slave, dati će svoje prijedloge za koje će se zalagati u skupštini grada Zagreba.

Preduvjet za navedeno je da svi vrhunski sportski kolektivi koji koriste gradski novac i gradske sportske objekte moraju imati transparentne Skupštine. Mislimo na Skupštine sa članovima koji nisu na daljinski.

Dinamova skupština složena je kako je složena, demokratskim putem trebaju izglasati promjenu Statuta u jedan član jedan glas i za taj oblik glasanja Agrameri - nezavisna lista upozoravati će tijekom svake sjednice gradske skupštine.

Dinamo mora pripadati Zagrepčanima i navijačima Dinama, dok najelitniji navijački korpus prvenstveno BBB moraju imati svoga predstavnika u najvišim tijelima nogometnog kluba Dinamo.

Kada se poslože ovi preduvjeti tada će se moći ići u izgradnju stadiona u Maksimiru.

Sve ostalo su laži!

Maksimirski stadion web objava

Što se tiče izgradnje rukometnog centra isti se preduvjeti moraju dogovoriti i izvršiti analizu koliko je rukomet u samom vrhu kvalitete.

Košarka je poradi svojih specifičnosti u cijeloj ne brizi svih struktura prva „nastradala“ i kao takva ušla u zonu polu profesionalizma bez konkretnih rezultata na klupskoj i reprezentativnoj sceni. Klubovi se nalaze u teškim financijskim problemima.

Cibona web objava

Izvršiti analizu i omogućiti postepeni oporavak kroz program besplatnog bavljenja sportom i privlačenja što većeg broja djece uz stručno vođenje kroz klubove.

Agrameri - nezavisna lista neće obećavati, učinit će!